# 913

10 db, 4 db, 2 db Energiaspirál csomag AKCIÓ

20 000 HUF

2019. szeptember 4. (szerda) 09:32

Hirdető: Multi

Cím: Nyíregyháza

Leírás

10 db Energiaspirál csomag 150.000 Ft helyett 60.000 Ft ajándék házhoz-szállítással Magyarországon belül!!!
4 db Energiaspirál csomag 60.000 Ft helyett 30.000 Ft ajándék házhoz-szállítással Magyarországon belül!!!
2 db Energiaspirál csomag 30.000 Ft helyett 20.000 Ft ajándék házhoz-szállítással Magyarországon belül!!!

Energiaspirál Olyan eszköz , mely 7 féle gyógyhatással rendelkezik , külön , külön. Az energiaspirálnál 220-240 kis piramis energiáit spirál alakzatban elhelyezve azok hatását többszörösére lehet növelni , ráadásul a forgásirány változásával tudjuk szabályozni az energia milyenségét. ( Jin , Jang) Ezenkívül a mágnesek , kristályok , és a talpmasszírozás elónyeit is fel lehet használni! Az energiaspirál olyan eszköz , amely 7 féle egymástól független gyógyító hatást ér el , mely a következó elónyöket egyesíti magában: 1. Energia adása , mely a forgásiránytól függóen lehet jobbra forgó , Jin , és balra forgó , Jang. 2. Talpmasszázs , mely a piramisok alakzatából adódik.

Hirdetés részletei


új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Multi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek