Bp., III., az újépítésű Young társasházban kiadó 21 nm lakás

110 000 HUF

2021. március 11. (csütörtök) 11:46

Hirdető: Angi

Cím: III. kerület

Leírás

Bp., III., az újépítésű Young társasházban kiadó 21 nm, erkélyes, amerikai konyhás, panorámás VIII. emeleti stúdiólakás. Gépesített konyha, világos belső tér, duplaliftes társasház. A 24 órás portaszolgálat, a fitnesz, a finn-és infraszauna, a ping-pong terem, a club szoba a lakók kényelmét szolgálják. A kertben focipálya és grillezési lehetőség, a recepción a wi-fi ingyenes. A mosoda és italautómaták pénzbedobósak. A lakás minimum 1 évre kiadó. Link: https://youtu.be/k065Yw-ExLY

Hirdetés részletei


lakás
panel
újszerű
luxus
1 szoba
nincs
10
8
21
van
van
3 m alatt
házközponti egyedi méréssel
radiátor
gáz
nem
Beépített konyha, Hűtőszekrény, Műanyag nyílászárók, Sütő, 24 órás portaszolgálat, Gépesített
nem
közös
panoráma
utcán ingyenesen
megengedett
15000
9000
2 hónap
azonnal
0-24 órás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Angi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek