Bp, I., kiadó 18 nm, utcafronti, kirakatos üzlethelyiség

130 000 HUF

2021. március 11. (csütörtök) 11:58

Hirdető: Angi

Cím: Budapest, II. kerület

Leírás

Bp., I., Csalogány utcában kiadó 18 nm, felújított, utcafronti, kirakatos üzlethelyiség minimum 1 évre 130 ezer Ft/hó + rezsi áron. Az ingatlan a II. és az I. kerület határán helyezkedik el, a Fő út és a Csalogány utca kereszteződésében. Forgalmas, jól megközelíthető helyen, kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés jellemzi, a Bem rakpart és a Batthyány téri metró egyaránt 150 m. A profil kialakítása számos lehetőséget rejt magában, alkalmas új vagy már meglévő vállalkozás kibővítéséhez kereskedelmi és szolgáltató célra mint pl internetes értékesítéssel, kiszállítással működő cégek személyes átvevőhelyének vagy cipész szalon, telefontartozék értékesítés, butik, ajándék bolt, drazsébox, virágüzlet, papír kereskedés, gamerzug, szörp diszkont, grafikai stúdió, hobbi shop, mini drogéria, szendvicsbár, sütizde, képgaléria stb. Az üzlethelyiség saját egyedi merőórákkal rendelkezik.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
egyéb
5
földszint
van
18
3 m alatt
egyéb
nem
van
nem
egyedi fogyasztásmérők
utcafrontról
15000
5500
2 hónap
azonnal

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Angi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek