Önálló családi ház Martin-kertvárosban

2020. december 10. (csütörtök) 20:12

Hirdető: maciablak

Cím: Miskolc, Martinkertváros

Leírás

Az új tulajdonos/ok egy békés környéken vásárolhatnak akár több generációnak is megfelelő házat. 1985-ben épült ingatlan 516 m2-es telken található melyen családi összejöveteleket, baráti találkozókat is rendezhetnek. Található benne 5 szoba, konyha, étkező, 2 fürdőszoba, amikben WC is kaptak helyet. Ezeken kívül található itt az építmény földszintjén kamra, egy szerelő garázs melybe könnyen be lehet állni, kazánház, ami klubszobának vagy üzleti tevékenységnek is alkalmas lehet. Emellett van vegyes tüzelésű kazán, illetve az étkezőben található egy kandalló is. A lakás földszinti lakótere alatt kapott helyet a boros-, zöldséges- és tároló-helyiségek (30m2). Ahogy belépünk a házba egy szép kis előszoba (4 m2) fogad minket, ahol tovább haladva eljutunk az étkezőbe (14 m2), ahol mérete miatt akár több fő is kényelmesen elférhet. Innen mehetünk a konyhába (10 m2) vagy akár fel az emeletre is. Irányár: 34 900 000.-

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
összkomfortos
van
van
van
van
fúrt kút
230 V (lakossági áram), 400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
igen
3 szoba
3 félszoba
2
van
516
96
250
3 m alatt
EE
nem
kazán
radiátor
gáz, fa, pellet, vegyes
van
van
igen saját különálló kert
van
panoráma
garázsban
beépített konyha, fürdő és wc külön, műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló, internet, kábel-tv, wifi
kevesebb mint 3 hónapon belül

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: maciablak
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek