# 552

Pécs málomban építési telek eladó!!!

12 000 000 HUF

2019. június 14. (péntek) 08:20

Hirdető: Olipapa

Cím: Pécs

Leírás

Pécsett a málomi részen egy 607 m2 területű építési telket kínálok eladásra. A telek megközelítése Málom, Alsó utcáról aszfaltozott útról lehetséges. A közművek a telekhatáron találhatóak.
A telek tehermentes.

Hirdetés részletei Logo


607
telekhatáron
telekhatáron
telekhatáron
telekhatáron
ásott kút
nincs
nincs
nincs
aszfaltúton
nincs
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Olipapa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek