placeholder
# 1344

1. emeleti lakás

24 900 000 HUF

2019. november 19. (kedd) 16:34

Hirdető: bozsikm

Cím: Kecskemét, Árpádváros

Leírás

Tulajdonostól eladó Kecskemét belvárosában, frekventált helyen egy első emeleti erkélyes lakás. Az elmúlt néhány évben folyamatos felújításon ment keresztül. Korszerűsítve lett a fűtésrendszer, valamint új külső szigetelést kapott. A belső villamos hálózat is lecserélődoött, új vezetékelés, aljzatok, kapcsolók kerültek beépítésre. Fenntarthatósága nagyon kedvező. Tömegközlekedés valmint egyéb szolgáltatások szempontjából is nagyon jó helyen található. Az erkély és az ablakok a belső parkolóra néznek, így elmondható a lakásról az is, hogy csendes.

Irány ár: 24 900 000

Hirdetés részletei


lakás
panel
felújított
összkomfortos
2 szoba
1 félszoba
4
1
50
van
nincs
3 m alatt
távfűtés egyedi méréssel
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló
nincs
utcai
utcán fizetős övezetben
kevesebb mint 3 hónapon belül
nincs
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: bozsikm
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek