1076 Budapest, Thököly út 9.

26 900 000 HUF

2021. szeptember 7. (kedd) 12:48

Hirdető: Alexa011

Cím: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

Leírás

Keleti pályaudvarhoz közel, a Thököly út elején, jó közlekedéssel első emeleti a Murányi utcára néző 38 nm-es, álló galériával bővíthető lakás eladó. A lakás jelenleg teljesen üres állapotában várja új lakóját. Fürdőszoba pár évvel ezelőtt felújított, melyben zuhanyzó és a Wc egy helységben található de igény szerint külön is kialakítható. A nagy, tágas, világos szobában hatalmas dupla szárnyú fa ablak található, melyre redőny van felszerelve. A bejárati ajtó is dupla szárnyú fa ajtó, több ponton záródó biztonsági zárral ellátva. Belépve egy kis előszoba van kialakítva, melyből a konyhába lépünk. Boltíves ajtón keresztül érhetjük el a helységet, amit igény szerint kis főzőfülkévé vagy nagyobb konyhává alakítható. Az épület kívülről kifogástalan állapotban van, közvetlenül a Háda üzlet fölött helyezkedik el. A buszmegálló szinte a kapuban van, az M4-es és az M2-es metró 3 perc sétára található. Keleti pu., posta, több bolt 2 perc távolságra található.
A lakáshoz egy közösen használható

Hirdetés részletei


lakás
tégla
felújítandó
összkomfortos
1 szoba
nincs
3
1
38
nincs
nincs
3 m fölött
II
egyéb
egyéb
elektromos
nem
Fa nyílászárók, Redőny
nincs
utcai
utcán fizetős övezetben
azonnal
nem
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Alexa011
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek