placeholder
# 2212

175/65 R14 Téli gumiabroncs acél felnivel 4 db. + 4 db leszerelt gumi eladó

25 000 HUF

2020. március 5. (csütörtök) 16:05

Hirdető: Csákány István

Cím: Győr, Nádorváros

Leírás

4 évszakos gumira szereltettem az autómat. A leszerelt 4 db. téli gumiabroncsot felnivel valamint a leszerelt 4 db nyári gumit együtt eladom. A járművel kb. 55 000 km.-t mentem, a gumik állapota kitűnő. ( méret: 175/65 R14 ) A gumik a lakásomról elvihetők.

Hirdetés részletei


autó
téli
175
65
R14
nem
nem
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Csákány István
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek