180x200 ágykeret állítható ágyráccsal eladó!

80 000 HUF

2021. november 28. (vasárnap) 05:39

Hirdető: Vikcsa

Cím: Kőszeg

Leírás

Ha egy jó éjszakai alvásra vágyik, ez az ágy Önnek való. Ideális két személy számára, de nagyon kényelmes egy személy számára is. Itt nem csak az ágyrácsot árulják, hanem két egyedileg állítható rácsos kerettel Szívesen válaszolok minden kérdésre az ággyal kapcsolatos!!!. Megtekintés előzetes egyeztetés alapján lehetséges. A garancia és a jótállás kizárva. Az ágykeret kettő éves!Az ár matrac nélkül értendő!

Hirdetés részletei


franciaágy
MDF
180x200
fehér
nem
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Vikcsa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek