200 l-es akvárium

15 000 HUF

2019. december 11. (szerda) 21:00

Hirdető: Bandi

Cím: Miskolc, Diósgyőr

Leírás

Eladó a képen látható 200 L-es akvárium. Méretei 120x50x35 cm. A háttér fólia levehető. A kiegészítők hozzá járnak. A bolti bútorok ekkora súlyt nem bírnak el, egy masszív állvány, vagy szekrény kell alá. Ha nem tudnak megfelelő tartószerkezetet, 5000,- Ft-ért az akvárium régi szekrényét is oda tudom adni.

Hirdetés részletei


akváriumok, akvárium szettek
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bandi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek