225/40 R 18 colos gumik eladó

7 500 HUF

2021. november 14. (vasárnap) 11:36

Hirdető: Fodor Márta

Cím: Szentendre

Leírás

225/40 R 18 colos méretű 3 éve újonnan vásárolt német(germany),Németországban is vásárolt,2018 évi gyártású,2019.ben forgalomba helyezett 4 darab gumi eladó egy szettben(a 4 darab).Darabra,és párban sem eladó.Csak a 4 darab.Gumimélység mérővel mért mélysége alapján 75 százalékosak,javítatlan,abszolut nem ferdén kopott egyik sem.Kp érdekel csak.7500 Hu forint darabonként (ez a mostani árának fele megközelítőleg)Egy ilyen jó állapotú nyári gumi többet ér mint egy elkopott 30-50% s !Szakemberek véleménye.Elérhetőség:06 26 31 3

Hirdetés részletei


autó
nyári
225
40
18
igen
nem
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Fodor Márta
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek