placeholder

2 rétegű maszk, 100% pamutvászon felnőtt és gyermek méretben. Mosható, vasalható.

790 HUF

2020. április 17. (péntek) 19:20

Hirdető: Felil

Cím: Dunakeszi

Leírás

Többször használható. A vírustól nem véd meg ( ez se) , de a fertőzések prevenciója érdekében fontos védelmi eszköz. Személyes átvétel Dunakeszin, de postázom is.
Én is segítséget nyújtok a koronavírus elleni harcban!

Hirdetés részletei


védőfelszerelés
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Felil
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek