323 I bmw elado

950 000 HUF

2021. április 30. (péntek) 19:51

Hirdető: Sandor

Cím: Jászkisér

Leírás

Hali.elado vagy másik autóra cserélendo egy bmw e46 323i auto.korahoz képest jó állapotba van.csere érdekel. Előnybe Honda Accord vagy C vectra persze benzines legyen diesel nem kell.erdeklodni egész nap lehet .inkább hívj mint írj.telo szám 06205614941.koszi hogy hirdetesem megnézése.

Hirdetés részletei


BMW
323
sedan
nem
használt jármű
1999
325000
benzin
manuális
2500
igen
5
5 személy
elektromos ablakemelő, elektromos külső tükör, kartámasz, mp3, usb, ABS, ESP, kipörgésgátló, ködlámpa, központi zár, alufelnik, törzskönyv
zöld
igen
igen
egyéb
szövet
nem
igen
nincs
EURO 4
nincs
1
érvényes magyar okmányok
2021
van
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sandor
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek