3 részes kanapéágy bordó , magas fekvésű, új, hel,hiány miatt sürgősen eladó

130 000 HUF

2019. december 6. (péntek) 21:21

Hirdető: Pircsi

Cím: Záhony

Leírás

Záhonyból elvihető azonnal. Szállításban nem tudok segíteni. Ez a gyönyörű kanapéágy magas fekvésű rugós, kényelmes. Helyhiány miatt eladó. Francia bársony az anyaga. Csak komoly vevők hívását várom.

Hirdetés részletei


egyéb
egyéb
140x200
nem
újszerű
még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Pircsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek