AKCÓS DÉZSÁK! Hagyományos és betétes fürdődézsák.

5 HUF

2022. március 10. (csütörtök) 15:54

Hirdető: Pollák Ferenc

Cím: Tatabánya

Leírás

AKCÓS DÉZSÁK! Dézsák 20 év tapasztalatával. Pontos, bőséges információk, hogy mit kínálunk a pénzéért. Hagyományos és betétes dézsák. Személyekre szabott méretezés. Magas felszereltség. Dísz táblával ellátott dézsák. A mai általunk készített fürdő dézsa hagyományos módon készül lépcsővel, paddal, tetővel és egy modern rozsdamentes kályhával, amit rend kívül gazdaságosan fával üzemeltethet. . A dézsa méretétől függően 4-10 ember is élvezheti a víz örömeit. A kályhának köszönhetően minden évszakban használhatja a kályhát akár szilveszterkor is koccinthat benne a szabadban. A hasonló találmányokhoz képest sokkal emberközeli és gazdaságosabb, megvásárlásnál olcsóbb. A Mi dézsáinknak a nagyságtól függően kedvezőek az áruk! A gondolkodó vagy szórakoztató dézsa soha sem megy ki a divatból! Teljes körű felvilágosítás telefonon.
Telefon.: 06203979102 e-mail: pollakferi@icloud.com ; http://www.furdodezsak.com

Hirdetés részletei


egyéb
egyéb
kör
150 cm felett
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Pollák Ferenc
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek