APRILIA SR50R eladó

600 000 HUF

2021. május 14. (péntek) 02:05

Hirdető: M DÁVID

Cím: Budapest, XI. kerület, Sashegy

Leírás

APRILIA SR50R ELADÓ 2018 ÉVJÁRATU 1 TULADONOSTÓL SZALON ÁLLAPOT SPORTFIPUFOGO GIANELLI EXTRA V2 ELOL HATUL KEREK 130/60-13 ELÖL HATUL TÁRCSAFEK 6600 KM 600.000 FT 5 LE RENDSZERESSEN KARBAN TARTOTT ELADASRA ATNEZVE AKKSI UJ Számlaval tudom igazolni

Hirdetés részletei


Aprilia
egyéb
robogó
használt
2018
6600
benzin
2 ütemű
automata
nem
50
5 LE/ 4 kW
igen
tárcsafék elöl , tárcsafék hátul , fedélzeti computer , fém fékcső , önindító , berúgókar, sport kipufogó , sport légszűrő
érvényes magyar okmányok
nincs
nem veterán
nem
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: M DÁVID
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek