placeholder

AUDI A6 2.7 TDI DPF quattro Tiptronic keyless go

2 150 000 HUF

2020. április 15. (szerda) 15:07

Hirdető: VABEX

Cím: Kaposvár

Leírás

Elado egy kitünő állapotu és szinkombináciou saját tulajdonu gyári világos ezüst,belül világos szürke sport szövet belsővel magasan felszerelt pl:keyless go kulcsnélküli ajto nyitás zárás inditás távolság követő tempomat,elektromos hátso rolo, kilépő fény,szervizkönyv,háromkulcsos 340000km

Hirdetés részletei


Audi
A6
sedan
használt jármű
2008
340000
diesel
fokozatmentes automata
2700
180
igen
4
5 személy
elektromos ablakemelő, elektromos csomagtartófedél, elektromos külső tükör, elektromos ülések, automata klíma, fűthető kormány, fűthető szélvédő, ülésfűtés, gerinctámasz, kartámasz, sávtartó asszisztens, kulcs nélküli bejutás, start, stop-automatika, hegymenet asszisztens, parkolássegítő érzékelők elöl, parkolássegítő érzékelők hátul, parkolássegítő kamera, navigációs rendszer, ABS, ESP, tempomat, távolságtartó tempomat, fényérzékelő, indításgátló, isofix, kipörgésgátló, ködlámpa, központi zár, riasztóberendezés, összkerékmeghajtás, légrugó, xenon fényszórók, többfunkciós kormánykerék, szervókormány, sportülések
ezüst
igen
igen
szürke
szövet
van
EURO 5
van
2-nél több
érvényes magyar okmányok
2021
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: VABEX
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek