AUTOMATA ESZTERGAGÉPHEZ (skoda20 vagy skoda40) PATRONOK ELADÓK

5 500 HUF

2023. február 5. (vasárnap) 14:40

Hirdető: gábor

Cím: Gödöllő, Kertváros

Leírás

Sürgősen eladó Gödöllőn skoda 20-as vagy skoda 40-es automata revolvereszterga-géphez többféle méretű, de csak 2 féle profilú patron 5000 ft -os darab áron ! A kisebb átmérője 52mm , a nagyobb átmérője 64mm. / Telefon: 30 – 3672997

Hirdetés részletei Logo


elektromos (380 V)
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: gábor
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek