A Femixal megbízható partner a nők húgyúti betegségei elleni küzdelemben

9 900 HUF

2024. április 17. (szerda) 15:34

Hirdető: Annafill

Cím: Budapest

Leírás

Az egyik innovatív megoldás a női egészség terén a Femixal. Ez a természetes komplexum a női húgyúti rendszer egészségének támogatására lett kifejlesztve. Egyedülálló formulájának köszönhetően, amely magában foglalja a természetes összetevők erejét, a Femixal segít:

Hatékonyan küzdeni a gyulladásos folyamatokkal.
Megelőzni a kellemetlen tüneteket, mint az égető érzés vizelés közben.
Megakadályozni a visszatérő fertőzéseket.

A Femixal biztonságos és környezetbarát összetevőkből készül, és olyan hatékony elemeket tartalmaz, amelyek segítenek a HÚRG elleni küzdelemben: tőzegáfonya kivonat, pitypang gyökér és D-mannóz. A Femixal nem csak a tüneteket enyhíti, hanem a probléma okával is foglalkozik. Ez a termék alkalmas minden korosztályú nő számára, akik egészségüket szeretnék megőrizni és fájdalom nélküli, kellemetlenségektől mentes életet élni. Kapszula formájában készül, ami megkönnyíti a bármikori bevitelt.

https://www.facebook.com/femixal

Hirdetés részletei


egyéb
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Annafill
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek