A Te otthonod lehet!

52 000 000 HUF

2020. január 10. (péntek) 10:47

Hirdető: Sada

Cím: Hévíz

Leírás

Hévízen csendes környezetben, galériás, felújított családi ház egyediségekkel (faburkolat, tetőtérben: 3 háló, fürdő - zuhanyfülkével, káddal, mosdóval, bidettel, WC, földszinten: nappali, étkezőkonyha, műterem, garázs, WC, terasz, gondozott kert saját forrással) igényes otthonra vágyóknak eladó. A vételárba tatai vagy budapesti ingatlan beszámítható!

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
felújított
duplakomfortos
van
van
van
van
ciszterna
csapadékvíz elvezetés
nincs
400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
igen
2 szoba
3 félszoba
földszint, tetőtér
van
nincs
925 m2/ 0.09 ha
117
133
3 m fölött
HH
nem
gázkonvektor, infrafűtés
radiátor
gáz, elektromos
nem
nincs
van
igen saját különálló kert
nincs
kertre néző
észak-kelet fekvésű
utcán ingyenesen, garázsban, udvarban
beépített konyha, fa nyílászárók, főzőlap, fürdő és wc külön, galéria, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, redőny, sütő, szúnyogháló, biztonsági ajtó, riasztó, internet, kábel-tv, medence, wifi
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sada
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek