Acélszerkezet szerelő

2021. szeptember 17. (péntek) 18:07

Hirdető: Rachel

Cím: Hódmezővásárhely, Tarján

Leírás

Acélszerkezet szerelésben (nem vasbeton)szakembert keresünk.Alapfokú végzettség,hasonló munkakörben szerzett tapasztalat,megbízható precíz munkavégzés.Tervezhető munkabeosztás ,pontos heti fizetés,amely több lépcsőben folyamatosan emelkedik(1300-1800ft/óra).Bejelentett.További információ telefonon.

Hirdetés részletei


egyéb
szakmunka
teljes munkaidő (8 óra)
igen
nem
1 műszak
1-3 év szakmai tapasztalat
nem
szakképesítést igazoló dokumentum
nem
heti
nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges
határozatlan idejű
szakmunkásképző, szakiskola
B
nem szükséges/nincs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Rachel
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek