Airsoft ASG Blaster Devil 0.36-os nehéz BB

4 000 HUF

2021. szeptember 5. (vasárnap) 19:37

Hirdető: Herflis66

Cím: Szentendre

Leírás

Eladó a képeken látható, 1 bontott flakon (3000 db) ASG gyártmányú, Blaster Devil márkájú, kiváló minőségű, 0.36-os, ún. "láthatatlan", sötétszürke színű, 6 mm-es airsoft BB.
Próba miatt max. 15-20 db hiányzik a flakonból.
Megvásárlása személyes átvétellel Szentendrén lehetséges, vagy előreutalás után postázom is, amelynek költsége a vevőt terheli!
Számla és garancia nincs.
A termékkel kapcsolatban bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!

Hirdetés részletei


airsoft
egyéb
unisex
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Herflis66
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek