placeholder

Alagsori 42nm-es átalakitott lakás Szekszárdon eladó.

15 000 000 HUF

2020. június 8. (hétfő) 19:46

Hirdető: michael32

Cím: Szekszárd

Leírás

Szekszárdon,Alisca utcában.alagsori 42nm-es átalakitott lakás eladó.Csendes nyugodt helyen.Buszmegálló,a ház előtt.Boltok,rendelő,gyógyszertár gyalog kb.6-8 percre.A lakás átalakitott.Az erdeti kis konyhát megszüntettük,és a nagyobbik szobában alakitottuk ki.Most van egy kis konyha,étkező,nappalink,ami két embernek megfelelő.Van egy hálószoba,és a fürdő is kényelmesebb,mert a mosógépet kivittük a volt konyhába,ott lett kialakitva egy gardrób, polcokkal.A bejárati ajtó egy 12 ponton záró biztonsági acélajtó,csengővel,kulcslyuk megvilágitó leddel.Midkét ablakon redőny van.A lakás egy kétlakásos folyósó egyik végén van.A szobákban plafon ventilátorok vannak felszerelve.Nyáron nagyon jót lehet pihenni,kellemes a légkör.A konyhában kerámia lapos tűzhely,ill.sütő van beépitve. A konyhabútor 4 éve lett cserélve.Jó állapotú.A mosógép és a tűzhely külön,külön megszakitón vannak.Télen alig-alig kell bekapcsolni a fűtést,a fal szigetelt.A falak egy része tapétázott,ill.téglával burkolt.

Hirdetés részletei


lakás
panel
jó állapotú
összkomfortos
1 szoba
1 félszoba
4
alagsor, szuterén
42
nincs
nincs
3 m alatt
EE
távfűtés egyedi méréssel
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Redőny, Sütő, Szúnyogháló
nincs
utcai
utcán ingyenesen
megegyezés szerint
nem
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: michael32
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek