Albasia rétegelt lemez

2 841 HUF

2021. december 7. (kedd) 15:06

Hirdető: Gregor László

Cím: Budapest, XVIII. kerület, Lakatos-lakótelep

Leírás

Az Albasia egy összefoglalónevet takar, mivel több, mint 150 féle szubtrópusi éghajlatból származó fafajt foglal magában. Az indusztriális rétegelt lemezekhez soroljuk, tehát nem az esztétikai szempontok miatt vásárolják. A többféle fafaj összetételtől függően más és más árnyalatokat eredményez, tehát elképzelhető, hogy egyik alkalommal egy rózsaszínesebb árnyalatú Albasia érkezik, majd egy fehéresebb, világosabb.
Az Albasia kisebb sűrűségű, 320-360 kg/m3 között mozog.
Felhasználása: belsőépítészetben, de inkább olyan részen, ahol felületkezelve lesz vagy nem fog látszani. 2841 Ft/m2-től
http://www.glfatelep.hu/albasia-retegelt-lemez/ Aktuális készletről mindenképpen érdeklődjön!

Megtekinthető: GL Fatelep Kft.
Nyitva: Hétfőtől péntekig 10-17 óráig
Cím: 1184 Budapest Jegenye fasor 19.
Tel: 706393075
glfatelep@gmail.com
www.glfatelep.hu

Hirdetés részletei


rétegelt lemezek
egyéb
nem
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gregor László
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek