Alfa Romeo GTV 2.0 eladó

1 000 000 HUF

2021. június 12. (szombat) 21:35

Hirdető: BmwR26

Cím: Pécs

Leírás

Alfa Romeo GTV 1983-as évjárat,2.0-es benzines felújításra szoruló állapotban eladó.Transaxle hajtás, kuplung és a váltó hátúl van.Az autó több mint 12 éve áll,motorhiba miatt lett leállítva, elrepedt az egyik hüvely. Azóta legatyásodott rendesen, mindent fel kell rajta újítani.Első lökhárító nincs meg, valamint a lámpákat és a bal kilincset is cserélni kell.Van rajta munka bőven,de menthető.A hengerfej, karbisor, légszűrő, gyújtáselosztó meg van,plusz van hozzá még egy hengerfej,légszűrő,új gyűrük,tömítések,használt dugattyú hüvellyel együtt.Az árban a kerekek nincsenek benne.Magyar papíros,még a régi rendszer szerint ideiglenesen ki van vonva a forgalomból,a rendszám és a forgalmi leadva, határozat meg van,átírható.AZ ÁR FIX!

Hirdetés részletei


Alfa Romeo
GTV
coupe
nem
oldtimer jármű
1983
42372
benzin
manuális
1998
130
nem
motorhibás
2
5 személy
nyitható hátsó ablak, rádió, alufelnik, sport futómű, sportülések
szürke
igen
igen
barna
plüss
nem
nem
nincs
EURO 3
nincs
1
forgalomból ideiglenesen kivont magyar okmányok
nincs
veterán korú
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: BmwR26
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek