Alfa Romeo Gtv eladó

1 200 000 HUF

2021. május 2. (vasárnap) 15:30

Hirdető: BmwR26

Cím: Pécs

Leírás

Alfa Romeo GTV eladó a képeken látható felújításra szoruló állapotban.2.0-es benzines, 1983-as évjárat.Magyar papíros, forgalomból ideiglenesen kivonva még a régi rendszer szerint,forgalmi és rendszám leadva. Kb.12 éve áll motorhiba miatt,azóta legatyásodott rendesen.Fel kellene újítani rajta mindent. Motorja megbontva, vannak hozzá új tömítések és gyűrűk, használt dugattyúk hüvelyekkel, plusz légszűrő és hengerfej.Az ár fix.

Hirdetés részletei


Alfa Romeo
Alfetta GTV
coupe
nem
nincs
oldtimer jármű
1983
342592
benzin
manuális
1998
130
nem
motorhibás
3
5 személy
elektromos ablakemelő, alufelnik, sport futómű, sportülések
szürke
igen
igen
barna
plüss
nem
nem
nincs
EURO 2
nincs
1
forgalomból ideiglenesen kivont magyar okmányok
nincs
veterán korú
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: BmwR26
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek