Alig használt francia ágy

25 000 HUF

2021. november 25. (csütörtök) 11:03

Hirdető: Zs. Zsolesz

Cím: Lőkösháza

Leírás

Jó állapotú, alig használt francia ágy eladó. Kihúzhatós, akár 3 személy is kényelmesen elfér rajta. Rendelkezik ágynemű tartóval, a színe kékes, mintával ellátva. Kényelmes, anyagát illetően bőr/ szövet. Kisebb hibával rendelkezik, a szövetet illetően. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet.

Hirdetés részletei


franciaágy
bőr
egyéb
kék
igen
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Zs. Zsolesz
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek