Alkalmi cipők

3 000 HUF

2020. május 29. (péntek) 12:01

Hirdető: Ágnes1993

Cím: Orosháza

Leírás

Sziasztok! Eladóvá vàlt kènyelmes kedvenc cipőm, könnyen tisztitható bármihez illik farmer stb. A napközbe is nyugodtan hívhattok reggel 8- 19:00 között akinek esetleg felkeltette az érdeklődését.

Hirdetés részletei


magassarkú cipő, köröm cipő
38
fekete
cipzár
átmeneti
5 cm - 7 cm
mérsékelten vízálló
szatén
alig használt
eredeti számlával

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Ágnes1993
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek