# 1225

Alkalmi fekete egészruha - rózsás

4 900 HUF

2019. október 27. (vasárnap) 19:45

Hirdető: BSJ

Cím: Kaposvár

Leírás

Alkalmi egészruha (10) (alkalmi ruha, cipő, koktélruha, estélyi ruha) INGYEN POSTA !!!!


- Újszerű, alkalmi és gyönyörű darab, színét az első három kép visszaadja, a fehér rózsák csodálatosan kiemelik a színét,
- anyagából készített rózsák díszitik a ruha egészét, pántos felsőrésze van, hátul selyem anyagú kötője van, az anyaga részben tüll és selyem, mellrésze alatti rész selyemmel készített, kényelmes dekoltázs,

- tökéletes lehet ünnepre, ünnepélyre, estélyre, színházba, buliba, egyéb rendezvényre.

Ne keresgélj, legyél csinos, de mégse döntsön az a bizonyos rendezvény teljes csődbe, válassz különböző méretű és típusú alkalmi ruhák közül. (Gardróbürítés :))

Hirdetés részletei


egyéb
koktél ruhák
38
szív formájú
ujjatlan
térdig érő
egyrészes
fekete
bármikor
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: BSJ
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek