Alpinista fa gondozás, fa kivágás

2020. február 6. (csütörtök) 01:50

Hirdető: Józsi

Cím: Budapest

Leírás

Üdvözlöm,
Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött, lakott területi fakivágással, fakitermeléssel ! Vállaljuk azon fák kivágását,amelyek veszélyezteti otthonát, ingatlanját vagy csak egész egyszerüen rossz helyre nőtt. Szakértelemmel és megfelelő tapasztalattal állunk magánszemélyek, cégek, önkormányzatok, és társasházak rendelkezésére!
Továbbá: a fa gondozása, ritkítása, száraz gally eltávolítása, korona dekorálása, telkek kitakarítása. A munka során keletkezett zöld hulladékot igény esetén elszállítjuk ! Hívjon bátran, és még az nap felmérjük, ami természetesen INGYENES!
számunkra nem létezik olyan fa, amit ne tudnánk lebontani, kivágni !!!

weboldalunk: https://alpin-tech.webnode.hu/

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Józsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek