Általában nagykereskedelmi elektronikai termékeket árusítunk.

232 733 HUF

2020. március 19. (csütörtök) 10:57

Hirdető: Walczak

Cím: Budapest

Leírás

Mind a vadonatúj / használt termékeket, mind a kis- és nagykereskedelmi termékeket eladjuk.

Az alábbiakban felsoroljuk az általunk forgalmazott egyéb termékeket:

Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG, Sony Xperia, OnePlus, Nokia Pixel, NOKIA, Huawei, CAT, HTC, Lenovo, Xiaomi, Videokamera, Kamera lencsék, Hordozható lejátszók, SmartPhones, Tablet, Tab, Repülőgépek, Apple Mac Mini, LapTop, Notebook, Msi, PC, babajátékok, PlayStation, GoPro, TV, hűtőszekrény, kávéfőző, SodaStream, Cisco Switch, MSI GeForce és Watch.

Tapasztalatainkkal nagyon koncentrálunk ügyfeleink igényeire, és kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk.

Minden termékünk vadonatúj, az eredeti gyári dobozba és csomagolásba van lezárva.

A szállítást közvetlenül a küszöbön a hajózási társaság végzi: Két napos via-FedEx, két napos-DHL-en keresztül, két napos-UPS-en keresztül.

Hirdetés részletei


Apple
érintőképernyős
iOS
5,6" - 6"
512 MB
4 GB
egy hely
vízálló
egyéb
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Walczak
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek