Angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés!

2022. május 8. (vasárnap) 15:02

Hirdető: viragapa

Cím: Harkány

Leírás

Az 1. szolgáltatás egy online kurzus (Magabiztos Állásinterjú Angolul), mely oktató videó, hang és letölthető szöveges feladatok csomagja 5 modulba, 27 leckébe rendezve. A 2. csomag egy prémium szolgáltatás az online kurzuson felül hetente csoportos online angolórákkal és kéthetente élő csoportos videó konzultációkkal, számonkérő partnerségekkel megtámogatva. A 3. csomag egy VIP szolgáltatás, mely az 1. és 2. csomagokon felül tartalmaz hetente egy 1/1-es konzultációt a program megalkotójával. Országos szolgáltatás! Bővebben. kattintsz és tájékozódj!

https://netszolga.hu/ujportal/index.php?option=com_content&view=article&id=587&Itemid=442

Hirdetés részletei


telekommunikációs szakértő
vállalkozói munka, projekt együttműködés
részmunkaidő (4 óra)
igen
1 műszak
pályakezdő, friss diplomás
nem számít
nem
óra
angol
alapfokú nyelvtudás
A1- belépőfok
határozatlan idejű
középiskola

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: viragapa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek