Angolórák a Corvinnál

2020. január 26. (vasárnap) 11:28

Hirdető: KZS

Cím: Budapest, VIII. kerület

Leírás

PROFESSZIONÁLIS ANGOL MAGÁNÓRÁK A CORVINNÁL Angliában és Skóciâban is élt ELTE mesterdiplomás ( angol bōlcsész ) és Károli mesterdiplomás ( angoltanár MA )profi tanártól minden szinten, ( English, Business English, & Academic English, + felkészítés érettségire, emelt szintū érettségire, nyelvvizsgákra igény szerint.)
45' / 3999 forint

Hirdetés részletei


oktatás, képzés, fordítás, tolmácsolás, korrepetálás, nyelv oktatás, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: KZS
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek