Aprítógép, szecskavágó 1.5-2.2 kw motorral

118 000 HUF

2021. szeptember 9. (csütörtök) 13:46

Hirdető: Sándor

Cím: Gödöllő

Leírás

A Mulch-2 kerti aprítógép kitűnően használható különböző növényi részek aprításához. A szecskavágó 2,2 kW-os villanymotorral van felszerelvel, amelynek fordulatszáma 2850 / perc. Ezzel gyorsan és hatékonyan megszabadulhat a kerti hulladéktól, ha a hulladékot talajtakaróvá dolgozza fel vagy apríthat különböző méretűre növényi részeket. A gyártó az aprítógépet tartós, acél késekkel szerelte fel, amelyek vágó részeit hőkezelték.Az aprított anyag frakciója (mérete) szabályozható, 0.5-5 m között.

Ez a gép összetöri, aprítja a zöld és száraz fűvet, a gyógynövény maradványokat, málna vesszőket és akár a kukorica szárat is. Kitűnően alkalmas granulátorok alapanyagának aprításához is. A működéséhez 220-380 V-os háztartási feszültségre van szükség.
Feldolgozott alapanyagok - szártakarmány, növényi maradványok
Villanymotor - 2,2 kW 2850 ford / perc. 220-380 V (egyfázis, háromfázis).
Termelékenység - akár 70 kg / óra.
Ha nem vagyok elérhető emailban kérem érdeklődni.

Hirdetés részletei


egyéb mezőgazdasági gépek
egyéb
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sándor
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek