Árcsökkenés/Érden eladó

44 990 000 HUF

2021. november 24. (szerda) 10:14

Hirdető: DobosMarianna

Cím: Érd

Leírás

Érd kertvárosi részén, madárneves utcában, 1026 nm telken fekvő kb. 97 nm-es, 2 + 2 félszobás, két bejáratú, összkomfortos, felújítandó, részben bútorozott családi ház eladó. A ház az 1960-as években épült, majd bővített. A ház jelen állapotában is lakható, de felújítást igényel. A kertben fúrt kút, szőlő, bontandó melléképületek. Jó közlekedés, elérhető közelségben iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt, autópálya. A telek több autó parkolására alkalmas. Azonnal birtokba vehető, tehermentes. Az utca telekhatárig aszfaltos. Az ár irányár.

Hirdetés részletei


tégla, egyéb anyag
régebbi építésű
felújítandó
összkomfortos
van
van
van
van
fúrt kút
230 V (lakossági áram)
aszfaltúton
nem
2 szoba
2 félszoba
földszint
nincs
nincs
1026 m2/ 0.1 ha
97
nem
egyéb
radiátor
gáz
igen saját különálló kert
nincs
kertre néző
udvarban
azonnal
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: DobosMarianna
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek