Asztali foci (csocsó)

8 000 HUF

2021. szeptember 13. (hétfő) 12:39

Hirdető: Herflis66

Cím: Szentendre

Leírás

Költözés miatt sürgősen eladóvá vált a képeken látható, használt, de nagyon jó állapotban lévő, olasz ARCOFALC gyártmányú asztali foci (csocsó).

A játékasztal jellemzői:
- Összeszerelve a maximális külső mérete: 94 x 70 x 70 cm (kapukkal, kihúzott játék karokkal, talajtól a bábuk feje tetejéig mérve)
- 4-4 db játékkar
- 11-11 db játékos
- Kiszerelhető asztali lábak
- 2 db kapu
- 1 db labda
- Eredeti dobozában

Átvétel személyesen Szentendrén, előre egyeztetett időpontban és helyen lehetséges. A szállításban nem tudok segíteni. Számla és garancia nincs.
A termékkel kapcsolatban felmerülő bármely kérdésre szívesen válaszolok!

Hirdetés részletei


egyéb
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Herflis66
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek