Autófényezés

2020. augusztus 31. (hétfő) 13:08

Hirdető: Sanyipapa65

Cím: Nagyharsány

Leírás

Teljes fényezés 150 000 Ft-tól, elemek javító fényezése elemenként 15 000 Ft, alváz-üregvédelem 25 000 Ft, polírozás 25 000 Ft, műanyaghegesztés, karosszéria javítás, lakatos munkák.Teherautó és munkagépek fényezése. Az ár csak a munkadíjat tartalmazza az anyagköltséget nem. A műanyaghegesztés, a karosszéria javítás és a lakatos munkáknál, illetve a teherautó és munkagép fényezés esetén a munkadíj az elvégzendő munka függvényében kerül megállapításra.

Hirdetés részletei


gépjármű javítás, szerelés, átalakítás, jármű takarítás, polírozás, gépjármű festés, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Sanyipapa65
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek