BEWIT® PRAWTEIN® GOLD

9 627 HUF

2023. július 31. (hétfő) 15:09

Hirdető: jultsy

Cím: Gyöngyös

Leírás

BEWIT® PRAWTEIN® GOLD
A szép és friss bőr szinte minden nő álma.
A minőség azonban nemcsak a külső, hanem a belső törődésben is rejlik. Ezért kényeztesse bőrét értékes vitaminok és ásványi anyagok koktéljával.
Figyelemre méltó aloe vera, szudáni hibiszkusz, gyermekláncfű, erős koriander, kakukkfű és rozmaring. Ezek és a Prawtein GOLD egyéb összetevői szinergikus kombinációjukkal ápolják bőrét és helyreállítják annak harmóniáját.
https://bewit.love/hu/bewit-r-prawtein-r-gold-p-1609/?i=0bdsrs3hxp4w

Hirdetés részletei


egyéb
unisex
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: jultsy
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek