# 940

BMW 316i

320 000 HUF

2019. szeptember 10. (kedd) 11:19

Hirdető: Feri

Cím: Pusztaszabolcs

Leírás

Eladó a képeket látható kocsi.Korához méltóan esztétikai hibái vannak.A kipuffogó dob cserés és egy talpas csere is ráfér. Őnindittója is szarakodik néha néha :-) Utlólag lett telepítve színváltós angel eyes lámpa. A sőtétíttésről van műbizonylat. Napi használatban van. Játszós kocsinak tökéletes :-)Műszki 2020 11 hó szóval ezeknek tudatába érdeklődj

Hirdetés részletei


BMW
116
ferdehátú
használt jármű
1997
175537
benzin
manuális
16
75 LE/ 55 kW
nem
3
5 személy
nyitható hátsó ablak, elektromos ablakemelő, vezetőoldali légzsák, alufelnik
szürke
nem
nem
nem
nincs
EURO 4
nincs
1
érvényes magyar okmányok
2020
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Feri
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek