B kat. Sofőr állást keresek.

2021. szeptember 27. (hétfő) 12:05

Hirdető: Tormási61

Cím: Pécs

Leírás

12 éves nemzetközi viszonylatban, balesetmentesen vezettem. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Megbízható, korrekt munkát végzek.

Hirdetés részletei


gépkocsivezető
szakmunka, alkalmi munka, szakmai gyakorlat
teljes munkaidő (8 óra)
igen
igen
1 műszak, 2 műszak
több mint 10 év tapasztalat
nem számít
szakmunkásképző, szakiskola
Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia
heti, havi
tárgyalóképes nyelvtudás
nincs
B

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Tormási61
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek