Babakocsi multifunkciós 3 az 1 ben

55 000 HUF

2022. március 20. (vasárnap) 17:31

Hirdető: Renike

Cím: Encs

Leírás

Használt új állapotú Tavaly májusba vásároltuk a babakocsit Mamakkidies-Beige Brown-Fox multifunkciós 3 az 1 ben babakocsi.4 kerekű kerekei bolygosithatoak a tollókar állitható Lapra csúkható hibátlan állapotú tartozekai vannak a kocsinak esovedo szunyoghallo labzsak pelenkazo taska.Személyesen is megtekinthető.Még csak karcolás sincs a kocsin Ha érdekel keress bizalomal.????

Hirdetés részletei


multifunkciós babakocsi, 3 funkciós babakocsi
esővédő, lapra csukható babakocsi, lábzsák, pelenkázó táska, szunyogháló
unisex
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Renike
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek