Balatonhoz közeli családi ház

37 900 000 HUF

2021. szeptember 4. (szombat) 18:14

Hirdető: Henra

Cím: Pétfürdő

Leírás

Eladó családi ház Pétfürdőn! Csendes, nyugodt zöld övezeti helyen. A Balatontól 20km-re található. Parkettás 2+1 félszoba + étkező. A fürdő 1 éve teljes felújítás alá került, kiépített zuhanyfülkével. A konyha teljes berendezése gépesített, amely benne van az árban. A teljes tetőszerkezetet 5 éve cseréltük (cserépfedésű), a tetőtér beépíthető. 1 éve cserélt színes, szigetelt redőnyök. A ház szigetelt, részben alápincézett, ahol a gáz illetve a vegyestüzelésű kazán megtalálható. A házhoz tartozik 2 garázs, egy nyárikonyha és állattartásra alkalmas melléképület.
Ingatlanközvetítők ne keressenek!
Nettó: 76 négyzetméter
Telekterület: 750 négyzetméter
Ár; 37.900.000
henra77@freemail.hu
henra00@gmail.com

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
összkomfortos
van
van
van
van
aszfaltúton
nem
2 szoba
1 félszoba
földszint
nincs
750
76
nem
gáz, vegyes
van
igen saját különálló kert
van
kertre néző
garázsban
fa nyílászárók, mosogatógép, redőny, sütő, szúnyogháló
azonnal
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Henra
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek