Befektetőket keresünk!

2022. június 20. (hétfő) 12:48

Hirdető: Szikra Manufaktúra

Cím: Budapest

Leírás

Befektetőket keresünk!

Cég foglalkozása: Kézműves BIO pékség

Elhelyezkedés: Erdély, Románia

Nyereség: Több mint 20% / termék.

A jelenlegi befektetett összeg €700,000, illetve szükséges még €200.000 az induláshoz. A minimum befeketetési összeg a €20,000.

B2B értékesítéssel foglalkozunk, azaz különböző szupermarketekben lesz megtalálható a termékünk, mint Carrefour, Kaufland, Lidl, ...

A befektetéssel cégünk részesedését vásárolja meg. Mindegyik befektetési kör alkalmával módosítjuk az Alapító okiratot, amiben szerepel az Ön által befektetett összeg, valamit az azzal megvásárolt százaléknyi cégtulajdon.

A profithoz másfél év múlva lehet hozzáférni, az indulás időpontjától számítva. €10,000-nak megfelelő 1% hozzávetőleg €2,000-nyi hozamot realizál havonta.

Rendelkezünk BIO engedéllyel, valamint Európai szintű élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal, név szerint: IFS Food Version 7 tanúsítvány.


Elérhetőség:

+40755289584 – Gál Zsolt, Vezérigazgató

g.zsolt@szikramanufaktura.com

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Szikra Manufaktúra
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek