Betanított munka Esztergom és környékén

2023. január 10. (kedd) 12:12

Hirdető: betanított munka

Cím: Esztergom

Leírás

JELENTKEZZ!!! 06 70 738-1680
Gyári munka Esztergomban és környékén INGYENES SZÁLLÁSsal!
Betanított munkásokat (összeszerelő és gépkezelői operátor) keresünk 8 általánossal! Tesztírás és interjú szükséges! Felutazási költségtérítést adunk! ELŐLEG 1 heti munka után jár, az ELSŐ HÓNAP után CAFETERIA is van. A fizetés nagyon jó, HETI netto 40,000 Ft plusz a pótlékok, azaz Nettó 290,000 Ft/Hó!!! Felutazás után 2 nappal már munkába is állhat!
Tatabányára és Oroszlányba autógyárba keresnek NAGY GYAKORLATTAL BETANÍTOTT munkára 8 órás 3 műszakos munkára. 70-es születésűek is!, aki lakott már munkásszállón, dolgozott már műszakos beosztásban, JÖHET. Felutazási térítéssel és INGYENES szállással! Próbamunka van: indítómotor, osztómű, olajpumpa, tartalék alkatrészek 2 műszak: 253.000 Ft (cafeteriával együtt)
3 műszak: 264.000 Ft (cafeteriával együtt)
Január 25-én (Sz) felutazás, pénteken már dolgozhatsz is!
8 órás 3 műszakos munkarend van.

Hirdetés részletei


autószerelő
betanított, segédmunka
teljes munkaidő (8 óra)
nem
nem
3 műszak
3-5 év szakmai tapasztalat
nem
szakképesítést igazoló dokumentum
nem
heti
nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges
határozatlan idejű
általános iskola
nincs, nem szükséges
targoncavezető

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: betanított munka
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek