Blue White sokzsebes keki farmer, elnyűhetetlen nadrág

9 900 HUF

2020. január 20. (hétfő) 21:25

Hirdető: Judit

Cím: I. kerület, Víziváros

Leírás

Blue White keki sokzsebes farmer, elnyűhetetlen nadrág . A sok "rejtekhely" miatt vadászoknak, pecásoknak, kirándulóknak nélkülözhetetlen, klassz fazonú, jó állapotú, remek darab.
Anyaga 100% pamut. (cotton, baumwolle).
Mérete W31, L 32, M, derék 40 cm, csípő 58 cm, ülep 40 cm, elöl 30 cm, belső hossz 81 cm, hossza 108 cm, szára szélessége alul 2*23 cm, súlya 660 gramm.

Személyes átvétel Bp. I. kerületi lakcímen, vagy posta.
új ára $ 70.00

Hirdetés részletei


egyéb
hosszú nadrág
M
bézs
gombos
nem vízálló
farmer
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Judit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek