Brenda Modellstúdió otthoni webkamerás munkát kínál

2020. július 21. (kedd) 16:15

Hirdető: Brenda

Cím: Szeged

Leírás

Szegedi stúdiónkba Modelleket keresünk azonnali kezdéssel. Szállás biztosítás, modellképzés térítésmentes. A Brenda Modellstúdió segítségével a Modellek komoly anyagi és szakmai sikereket érhetnek el. Mindenki személyes támogatásban részesül. Az otthoni webkamerás munkát Magyarországon kizárólag a Brenda Modellstúdió támogatja. Jelentkezz bátran még ma.
http://www.brenda.hu/

Hirdetés részletei


egyéb
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (6 óra)
igen
igen
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem
nem
heti
nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges
határozatlan idejű
nincs, nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges/nincs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Brenda
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek