placeholder

C4 Grand Picasso

2 217 000 HUF

2020. november 5. (csütörtök) 14:48

Hirdető: csepyro

Cím: Kökény

Leírás

Családi használatban. Csere nem érdekel. Jó állapotú. Rendszeresen szervizelt. Téli nyári gumi van. Kis mértékben alku képes.

Hirdetés részletei


Citroen
Grand C4 Picasso
egyterű
nem
használt jármű
2012
197500
diesel
automata
igen
5
7 személy
nyitható hátsó ablak, elektromos ablakemelő, elektromos külső tükör, fedélzeti számítógép, automata klíma, kartámasz, start, stop-automatika, parkolássegítő érzékelők hátul
fekete
nem
igen
fekete
szövet
nem
igen
van
EURO 5
van
2
érvényes magyar okmányok
2022
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: csepyro
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek