CCTV LENS

5 000 HUF

2021. március 6. (szombat) 14:15

Hirdető: Ferenc

Cím: Zákány

Leírás

cctv lens objektiv
25mm cctv objektiv 1:1.4 Nikon 1 j4 adapterrel 2db.lencsevédő

25mm-es cctv objektiv Nikon 1j bajonett foglalattal,védősapkákkal,Ez a CCTV fényképezőgép lencséje rendkívül tiszta képet nyújt a fényképezőgépről. fejlett optikai elemeket tartalmaz a körös élesség és a hatékony fényvezető képesség biztosítása érdekében. Írisze manuálisan beállítható a rendelkezésre álló fényszintnek megfelelően.1 X 25 mm F1,4 objektív 1 X objektív elülső kupakja 1 X objektív hátsó sapkája 1X adaptergyűrű 2X makró gyűrű />

Ez az objektív jó portréfotózáshoz, de tájfotózáshoz nem. Az élesség a közepén rendben van, de a szegély lágy.

Hirdetés részletei


egyéb
Cctv lens
normál, alap objektív
nem
új (csomagolás sérült)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Ferenc
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek