Cannabis Beauty Bundle! Forgalmazás is lehetséges!

2019. december 22. (vasárnap) 17:40

Hirdető: olahmelcsi

Cím: Aba

Leírás

A Kannaway izgatottan kínál teljes termékcsomagot az új Cannabis Beauty bőrápolási sorozatunkhoz. Ez az egyedülálló termékkészlet a Cannabis Beauty bőrápolási termékek teljes sorozatát kínálja lenyűgöző csomagolásban, amelyet Ön és ügyfelei szeretni fognak. A Cannabis Beauty öregedésgátló bőrápolási sorozat öt egyedi kender-infúzióval ellátott terméket tartalmaz, amelyek teljes bőrápolási rutinként működnek együtt a bőr tisztítása, hidratálása, táplálása és védelme érdekében, így frissnek és fiatalosnak tűnve. A Cannabis Beauty bőrápolási sorozat termékei a Kannaways természetes botanikai összetevőinek keverékét tartalmazzák, beleértve a goji bogyót, a sárkány vért, a csipkebogyót, a poria kókuszdiót, az astragalus gyököt és a többi, mindegyik szinergetikusan működik a természetes ragyogás fokozása és a bőr hidratálása érdekében. Az új kannabisz szépség sorozat a következő termékeket tartalmazza: Bojtor és kender tisztító édesgyökér és kender porlasztó ginzeng és kender hidratáló fehér

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
24 órás pihenőnapos
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
havi
középiskola

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: olahmelcsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek