Champion komplet set egész családnak bordásfal

265 800 HUF

2020. június 29. (hétfő) 09:56

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budapest, IX. kerület

Leírás

Több funkciós fém szalagok gyermekeknek és felnőtteknek
Ez a BENCHMARK Champion gimnasztikai bordásfal / tartalmaz egy padot, trapézot, párhuzamos rudakat és gyerekeknek: tornagyűrűket és egy hintát a kötélen. A rudakra tudja rögzteni a torna padot . Ez a borda ideális egy lakásba a egész család számára. Nagy szilárdságú acélból készül, kiváló minőségű por bevonattal. A válaszfalak bükkfából készültek, speciális olajjal olajozva, amely kopás- és szennyeződésálló. A rögzítés opcionális lehet falban vagy a padló és a mennyezet közötti távolságban. Az ár tartalmazza az ÁFA-t és a számlát, valamint a 10 éves garanciát. Küldhető utánvéttel , futárral 3 600 Ft , vagy nézzen utána még a termékeink kínálatát a bordasfal-shop hu.

Hirdetés részletei


bordásfal
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek